RESTAURANT SAHAN AMSTERDAM

RESTAURANT SAHAN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sahan Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 23:24 Echt lekker eten, op het terras of thuis
13 mei 2022 om 23:27 Prima eten, goed verzorgd en netjes ingepakt voor het vervoeren. Eten kwam iets later dan gepland maar dat werd netjes gemeld.
8 mei 2022 om 20:17 Lekker eten, veel keuze en warm bij bezorging!
5 mei 2022 om 23:12 Dramaaaaaaaaaaaaaaaaa om te bestellen hier!!!!! DOET HET NIET! JE BENT GEWAARSCHUWD! NA 1.5 UUR WACHTEN ANNULEREN ZE RUSTIG JE BESTELLING!!!!!!! Nog nooit zo iets belabbers gezien
29 apr 2022 om 16:05 Bezorger weigerde eten naar boven te brengen. Eten zoals altijd heerlijk!
25 apr 2022 om 13:47 Ik had gegrilde dorade. Het kwam rauw aan. Ik moest het nog verder thuis op de pan zetten. Een uur wachten voor dat? En bedankt!
26 feb 2022 om 19:14 Zoals altijd heerlijk
13 feb 2022 om 12:56 Eeten koud en heel laat 60min niet goed
12 feb 2022 om 22:31 Heerlijk warm eten ontvangen Keurig verpakt. Flinke porties
4 feb 2022 om 19:43 Enorm lange bezorgtijd terwijl ze wat anders aangeven. Het eten is koud en zeker het bedrag niet waard. Kleine portie geen salade erbij, slappe broodje shoarma. 1e en laatste keer.
4 jan 2022 om 19:34 We hebben heerlijk gegeten en het was meer dan genoeg!
26 dec 2021 om 21:26 Eten was ok maar het kwam koud aan. Dure mixschotel voor wat je krijgt. In het restaurant is het eten beter.