RESTAURANT SAHAN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sahan Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 12:46 Dit is de derde keer dat ik zelfde gerecht had besteld en dit keer was het een teleurstelling helaas, vooral voor het bedrag wat ik had betaald, niet waard in my opinion. Zal voortaan daar gewoon eten en niet bestellen denk ik.
1 dec 2022 om 16:57 Eten kwam warm aan het was heerlijk
13 nov 2022 om 1:22 Eten is heel goed verzorgd en heel goed van smaak. Zeker een aanrader.
5 nov 2022 om 20:37 Altijd heerlijk!
30 okt 2022 om 19:16 Alles heerlijk en warm bezorgd! We bestellen er altijd apart een porti patates bravas bij want in een zakje blijven ze lekker knapperig.
17 okt 2022 om 16:41 Te weinig voor zoveel geld en salade hooploos .
8 okt 2022 om 0:09 NOOIT MEER!
8 sep 2022 om 0:58 Je moet wat geduld hebben (maar dat staat ook aangegeven) maar dan krijg je heerlijk eten en ruime porties. Het is bij het restaurant zelf nog net een tandje lekkerder maar evengoed: prima!
24 aug 2022 om 18:45 Smaakt altijd heerlijk, het liefst wel daar aan tafel.
19 aug 2022 om 19:39 Goede kwaliteit, lekker en door de goede verpakking gloeiend heet. Ik eet hier graag!
11 aug 2022 om 20:33 Super lekker eten! Echt een aanrader.
9 aug 2022 om 19:24 Zowel de haydari, cerkez tavugu, als de shoarma smaakte niet en was vettig. Alleen de sigara boregi was lekker